GDPR

Viete čo je GDPR?

GDPR je anglická skratka pre General Data Protection Regulation. Znamená všeobecné nariadenie na ochranu osobných údajov pre všetky fyzické osoby. Jedná sa o nové nariadenie Európskej únie, ktoré vstúpilo do platnosti 25. 5. 2018. GDPR upravuje správu osobných údajov a nahrádza doterajší zákon o ochrane osobných údajov.

Ochrana fyzických osôb v súvislosti so spracovávaním osobných údajov patrí medzi základné ľudské práva. Najdôležitejší je rešpekt súkromného a rodinného života či uchovávanie citlivých informácií o ostatných. GDPR bolo v Európskej únií schválené už v roku 2016 a na Slovensko vstúpilo do platnosti po dvoch rokoch.

Podrobnejšie vysvetlenie všetkých zmien, ktoré sa týkajú spracovávania osobných údajov dotknutých osôb, môžete nájsť v Nariadeniu Európskeho parlamentu a rady (EÚ) 2016/ 679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES.

Medzi najnovšiu povinnosť GDPR je ustanoviť zodpovednú osobu DPO (Data Protection Officer), zmena súhlasu so spracovaním osobných údajov alebo zavedenie likvidačných pokút za porušenie povinností až likvidačnej výšky 20 miliónov EUR.

Späť do slovníka pojmov




CENA ZA GDPR dokumentáciu a DPO

DARČEK K OBJEDNÁVKE LEN DO 31.1.2020
TERAZ KU KAŽDEJ OBJEDNÁVKE KONZULTÁCIA V HODNOTE 100 EUR
ZADARMO A VYKONANIE POVINNÝCH REGISTRATÚR BEZPLATNE!

Vypracovanie kompletnej
dokumentácie GDPR

* úvodný audit zdarma

od 99

    GDPR

  • DARČEK V HODNOTE 100 EUR, LEN DO 31.1.2020
  • Na základe analýzy Vám vypracujeme bezpečnostnú dokumentáciu GDPR, ktorá podľa nového nariadenia je potrebná skoro v každej firme.

Zabezpečenie zodpovednej
osoby - služba DPO

* mesačný paušál

od 30

DPO

  • Externé zabezpečenie zodpovednej osoby DPO. Zastupovanie správy osobných údajov vašej spoločnosti, zastupovanie pri kontrolách činných orgánov.
EXPERT,EXPERT

Vypracovanie GDPR
+ zodpovedná osoba DPO

* nad 50 zamestnancov

od 399

GDPR + DPO

  • Vypracovanie kompletnej dokumentácie GDPR a zabezpečenie externej nezávislej zodpovednej osoby DPO. Zastupovanie pri kontrolách a správe osobných údajov.

Cenník platný od 1.10.2019

Služba Bezpečnostnej dokumentácie/projektu naviac zahŕňa

Audit – analýza bezpečnosti

Na základe auditu a analýzy bezpečnosti vaše firmy môžeme vypracovať potrebný bezpečnostný projekt tak aby spĺňal nariadenie GDPR podľa zákona č. 2016/679 sa rozumie nezávislé odborné posúdenie spoľahlivosti a celkovej bezpečnosti informačného systému z hľadiska zabezpečenia dôvernosti, integrity a dostupnosti spracúvaných osobných údajov a jeho súladu so zákonnými a technickými normami SR a EÚ

Poistenie firmy do 500 000 €

Vašu firmu vieme v prípade nesplnenia nových zásad GDPR kontrolovaných daným úradom poistiť až do výšky 500 000 €.

Zabezpečenie zodpovednej osoby - DPO

Kto a koho si môžete zvoliť ako zodpovednú osobu podľa GDPR. Podľa novely zákona o ochrane osobných údajov a európskeho nariadenia č. 2016/679 je GDPR povinnosťou niektorých prevádzkovateľov ustanoviť, teda zabezpečiť tzv. zodpovednú osobu, ktorá u nich bude dohliadať na ochranu osobných údajov zákazníkov, zamestnancov, členov, študentov, pacientov alebo iných skupín osôb. Jedná sa o akéhosi garanta korektnosti postupov pri ochrane osobných údajov, ako aj komunikačný bod v rámci komunikácie s Úradom na ochranu osobných údajov. Zodpovednú osobu firma si môže určiť aj externú osobu, teda nemusí byť priamy zamestnanec danej firmy.

OBJEDNAŤ ANALÝZU OSOBNÝCH ÚDAJOV A VYPRACOVANIE DOKUMENTÁCIE S NOVÝM NARIADENÍM GDPR

Najrýchlejšia forma online objednávky

Vaše otázky zodpovie
Marek Topor GDPR

Mgr. Marek Topor
Data Protection Officer
marek.topor@safedata.sk


Zavoláme Vám

Na Vami uvedené telefónne číslo:




Online objednávka - vyžiadať cenovú ponuku





Kontaktujte nás

Vypracujeme Vám bezpečnostný projekt a skoordinujeme Vašu firmu podľa nariadenia GDPR. Kontaktujte nás nezáväzne ešte dnes.

Kontaktná osoba
Marek Topor GDPR

Mgr. Marek Topor
Data Protection Officer
Po-Pia: 8:30 – 17:30
marek.topor@safedata.sk

Adresa

Klincová 35, Bratislava

Odporúčanie našich klientov

gdpr safedata