GDPR pre notárov

Vypracovanie GDPR dokumentácie pre notárov

Potrebujete dokumentáciu GDPR pre notárov?

Poradíme vám Objednávka

CENA ZA GDPR pre notárov

DARČEK K OBJEDNÁVKE LEN DO 31.1.2020
TERAZ KU KAŽDEJ OBJEDNÁVKE KONZULTÁCIA V HODNOTE 100 EUR
ZADARMO A VYKONANIE POVINNÝCH REGISTRATÚR BEZPLATNE!

Vypracovanie kompletnej
dokumentácie GDPR

* úvodný audit zdarma

od 99

    GDPR

  • DARČEK V HODNOTE 100 EUR, LEN DO 31.1.2020
  • Na základe analýzy Vám vypracujeme bezpečnostnú dokumentáciu GDPR, ktorá podľa nového nariadenia je potrebná skoro v každej firme.

Zabezpečenie zodpovednej
osoby - služba DPO

* mesačný paušál

od 30

DPO

  • Externé zabezpečenie zodpovednej osoby DPO. Zastupovanie správy osobných údajov vašej spoločnosti, zastupovanie pri kontrolách činných orgánov.
EXPERT,EXPERT

Vypracovanie GDPR
+ zodpovedná osoba DPO

* nad 50 zamestnancov

od 399

GDPR + DPO

  • Vypracovanie kompletnej dokumentácie GDPR a zabezpečenie externej nezávislej zodpovednej osoby DPO. Zastupovanie pri kontrolách a správe osobných údajov.

Cenník platný od 1.10.2019

Služba Bezpečnostnej dokumentácie/projektu naviac zahŕňa

Audit – analýza bezpečnosti

Na základe auditu a analýzy bezpečnosti vaše firmy môžeme vypracovať potrebný bezpečnostný projekt tak aby spĺňal nariadenie GDPR podľa zákona č. 2016/679 sa rozumie nezávislé odborné posúdenie spoľahlivosti a celkovej bezpečnosti informačného systému z hľadiska zabezpečenia dôvernosti, integrity a dostupnosti spracúvaných osobných údajov a jeho súladu so zákonnými a technickými normami SR a EÚ

Poistenie firmy do 500 000 €

Vašu firmu vieme v prípade nesplnenia nových zásad GDPR kontrolovaných daným úradom poistiť až do výšky 500 000 €.

Zabezpečenie zodpovednej osoby - DPO

Kto a koho si môžete zvoliť ako zodpovednú osobu podľa GDPR. Podľa novely zákona o ochrane osobných údajov a európskeho nariadenia č. 2016/679 je GDPR povinnosťou niektorých prevádzkovateľov ustanoviť, teda zabezpečiť tzv. zodpovednú osobu, ktorá u nich bude dohliadať na ochranu osobných údajov zákazníkov, zamestnancov, členov, študentov, pacientov alebo iných skupín osôb. Jedná sa o akéhosi garanta korektnosti postupov pri ochrane osobných údajov, ako aj komunikačný bod v rámci komunikácie s Úradom na ochranu osobných údajov. Zodpovednú osobu firma si môže určiť aj externú osobu, teda nemusí byť priamy zamestnanec danej firmy.

OBJEDNAŤ ANALÝZU OSOBNÝCH ÚDAJOV A VYPRACOVANIE DOKUMENTÁCIE S NOVÝM NARIADENÍM GDPR

Najrýchlejšia forma online objednávky

Vaše otázky zodpovie
Marek Topor GDPR

Mgr. Marek Topor
Data Protection Officer
marek.topor@safedata.sk


Zavoláme Vám

Na Vami uvedené telefónne číslo:




Online objednávka - vyžiadať cenovú ponuku





Kontaktujte nás

Vypracujeme Vám bezpečnostný projekt a skoordinujeme Vašu firmu podľa nariadenia GDPR. Kontaktujte nás nezáväzne ešte dnes.

Kontaktná osoba
Marek Topor GDPR

Mgr. Marek Topor
Data Protection Officer
Po-Pia: 8:30 – 17:30
marek.topor@safedata.sk

Adresa

Klincová 35, Bratislava

Odporúčanie našich klientov

gdpr safedata